Medijski partner – Radio REPORTER

UZBUNA

www.uzbuna.rs

Aca Lukas: Dejan Popović Tigar se ne kupa, treba da ga zovu puma jer smrdi k’o crknuta puma!

Danas su u stan pevača Ace Lukasa upali izvršitelji, radi zaplene imovine zbog dugovanja koja ima već duži vremenski period. Reč je, navodno, o dugovanjima koje pevač ima prema izvesnom Dejanu Popoviću zvanom Tigar. Njihov sukob datira još pre više od 6 godina. Mediji su tada bili preplavljeni uvredama koje je folker Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Lukas, upućivao biznismenu Dejanu Popoviću Tigru

Najstrašnije uvrede prštale su tada između folkera i biznismena.

Dejan Popović Tigar, navodno, nikako nije mogao da naplati novac koji je pozajmio pevaču, tako da je počeo sa pretnjama – što usmenim, što sudskim. Upozorio je navodno folkera šta će se dogoditi ako mu ne vrati dug. Međutim, ovim pretnjama Lukasu je biznismen stao na žulj, pa je folker progovorio u svom stilu:

– Podneo sam prijavu protiv njega za iznudu i zelenašenje. To je običan paćenik koji se ne kupa, zato ga i zovu Tigar, a trebalo bi da ga zovu puma pošto smrdi ko crknuta puma. Izigrava lažnog milionera i šmekera, šetka se sa obezbeđenjem i pravi cirkus od sebe. To je iskompleksirani bolesnik. Kad smo se upoznali, prvo me je pitao da li imam neku koleginicu i da mu namestim fotografe da ga slikaju s njom. Izvodi neke devojke po gradu, a s njima seksualno ne opšti jer ne može. Pri tom ga nije sramota što kod kuće ima ženu i troje dece – izjavio je Lukas za medije 2014. godine.

Na suđenju zbog privatne krivične tužbe koju je Dejan Popović Tigar podigao protiv Aleksandra Vuksanovića Lukasa, bila je jako napeta i neouzbiljna atmosfera. Tigar je donekle držao do sebe, dok je folker nastavio da vređa.

Na pitanje sudije da li su se predomislili po pitanju tužbe i da li može da dođe do pomirenja, prvi se izjasnio Popović – Ako mi se izvini na isti način na koji me je uvredio, spreman sam da povučem tužbu.

Ipak, Lukas nije želeo da pruži ruku pomirenja, pa je odgovorio:

– Neću nikome da se izvinjavam! Stojim iza svega što sam rekao za novine, a to je da ovaj ovde smrdi kao crknuta puma. Ako treba, tražiću veštačenje, samo ne znam gde ćete da nađete crknutu pumu – izjavio je pevač, nakon čega se u sudnici začuo smeh.

Naravno, Lukas se tu nije zaustavio, pa je nastavio da vređa:

– Izvinjavam se svim životinjama koje sam uporedio s dotičnim gospodinom. Dovešću pedeset svedoka, ako treba, koji će da potvrde moje reči da on smrdi kao crknuta puma.

Podsetimo, Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011. Pevač je trebalo biznismenu da vrati pozajmicu od 80.000 evra bez kamate. Njih dvojica su u Prvom osnovnom sudu deset meseci ranije potpisali ugovor o zajmu novca.Aca Lukas tvrdi da Tigar prikriva da mu je na dan potpisivanja ugovora o zajmu zapravo isplaćeno 40.000 evra, a da je na tu sumu ugovorio i mesečnu kamatu od 10 odsto, što dovodi do toga da je tuženi po isteku roka bio dužan da isplati 80.000 evra. Lukas optužuje Popovića da je iskoristio njegovu lakomislenost i teško materijalno stanje.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: