Medijski partner – Radio REPORTER

UZBUNA

www.uzbuna.rs

FK TSC traži novog trenera, u igri i Mladen Krstajić?

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole još nije dogovorio saradnju ni sa jednim trenerom za preuzimanje mesta šefa stručnog štaba prvog tima i u ovom trenutku vodi preliminarne razgovore sa nekoliko stručnjaka, saopšteno je danas iz tog kluba.

TSC je prošle nedelje odigrao dve poslednje utakmice u jesenjem delu sezone, svega nekoliko dana nakon što je iznenada preminuo prvi trener ekipe Zoltan Sabo, a mediji su prenosili da će klupu TSC preuzeti nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić.

„Rukovodstvo kluba stupilo je u kontakt sa nekoliko kandidata za šefa stručnog štaba našeg prvog tima. Razgovarali smo i sa Mladenom Krstajićem, ali još ništa nije dogovoreno. Moramo, ipak, da dozvolimo i njima i sebi barem malo vremena, da razmislimo i da pokušamo da nađemo rešenje koje u ovom trenutku odgovara našoj ekipi“, rekao je predsednik kluba Janoš Žemberi.

Žemberi je kazao da od novog trenera klub očekuje da ekipi pomogne da se oporavi posle izuzetno teških trenutaka.

„Svi znaju da smo razmišljali o promenama na čelu prvog tima i da je Sabo trebalo da ide u drugi klub. Nažalost, o novom treneru sada moramo da razmišljamo na nešto drugačiji način. Istovremeno, trener koji bude došao, imaće teži posao i toga treba da bude svestan“, rekao je Žemberi.

Prema rečima direktora TSC Sabolča Palađija još je rano za spekulacije o imenu trenera koji bi mogao da dođe na klupu TSC.

„Početkom januara počeće pripreme i do tada ćemo, verujem, imati rešenje. Šef stručnog štaba biće uključen u planove i naravno, uticaće na njih, kako je to profesionalno i uobičajeno za šefa struke“, dodao je Palađi.

TSC je posle 19 odigranih kola u prvom delu sezone u Superligi, osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: