Medijski partner – Radio REPORTER

UZBUNA

www.uzbuna.rs

Igrač Čelsija Žiru i ženski sudija Stefani obeležili Ligu śampiona!

Dosta zanimljivih momenata bilo je u ovom kolu Lige šampiona, naročito u sredu, kada je Stefani Frapar ispisala istoriju.

Pretposlednje kolo Lige šampiona donelo je novih 16 zanimljivih duela, a posebno se troje aktera izdvojilo u sredu.

Olivije Žiru, Stefani Frapar i Kristijano Ronaldo će se rado sećati 2. decembra 2020. godine, zbog rekorda koje su postavili u najjačem evropskom takmičenju.

ŽIRUOVA NOĆ KARIJERE

Sva četiri gola u pobedi Čelsija nad Seviljom dao je Olivije Žiru, koji je postao najstariji igrač u Ligi šampiona koji je postigao het-trik.

Samo su Levandovski i Mesi dali više golova od njega u Evropi od 2018. godine, a Sevilji je na veličanstven način prekinut niz od 14 utakmica bez poraza na domaćem terenu.

Žiru ima 34 godine, često se u karijeri suočavao sa potcenjivanjima, žrtvovao se za ekipu i ako je neko zaslužio ovakvu noć, to je on.

DAMA DIKTIRALA TEMPO U TORINU

Stefani Frapar postala je prva dama koja je sudila na meču Lige šampiona.

Ukazano joj je poverenje za duel Juventus – Dinamo Kijev, ona je na izazov odgovorila vrhunski.

“Pažljivo smo je posmatrali. Kako se zagreva, kakav joj je pristup igračima, je li donela pravu odluku kada je prvi put dunula u pištaljku. Vrlo brzo smo potpuno zaboravili da je na terenu”, izjavio je jednom prilikom novinar L’Ekipa Joan Atboa, aludirajući na nepisano pravilo da je najbolji sudija onaj koji tokom meča ne skreće previše pažnje na sebe.

Tako je i sa Frapar bilo u Torinu, imala je veliko samopouzdanje i nije bilo nijedne odluke koju bi bilo ko mogao da ospori, nije je zasenilo prisustvo Ronalda, niti bilo koja situacija koja bi mogla da izazove nedoumice.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: