Medijski partner – Radio REPORTER

UZBUNA

www.uzbuna.rs

Kladionica „Mozzart“ je najveći navijač srpskog sporta!

Brojni su klubovi, reprezentacije i pojedinci kojima je podrška ove kompanije mnogo značila za dalji razvoj i postizanje boljih rezultata.

I u vremenu kada na tribinama nema publike, „Mozzart“ je najveći navijač srpskog sporta! Ragbi, jedrenje, šah, stoni tenis, košarka, odbojka, rukomet, fudbal – ova kompanija ne bira popularnost kluba ili sportista, već se trudi da pomaže svima kojima je to potrebno. Aplauz i glasna podrška već godinama stižu kroz donacije i sponzorstva, koji su nastavljeni još jačim tempom tokom krize zbog korona virusa.

„Mozzart“ je prošle godine bio veliko pojačanje za Fudbalski i Košarkaški savez Srbije i postao njihov ekskluzivni beting partner. Podrška od lidera u priređivanju igara na sreću stigla je stonoteniskoj reprezentaciji koja beleži zapažene rezultate na evropskim i svetskim prvenstvima. Na podužem spisku su i Jedriličarski klub Ada, MMA borci, rvač Aleksandru Kukolja, mlada teniserka Ivana Jorović…

„Mozzart“ je podržao i rukometni kamp „Ratko Nikolić“, Fjučers turnir, besplatnu školu fudbala, Akademiju Željka Rebrače, šahovski turnir u Beogradu… Osim toga, ono po čemu se „Mozzart“ izdvaja jesu ulaganje u razvoj lokalnih klubova koji nemaju toliku pažnju medija. Oprema je stigla u brojne manje sredine u Srbiji, ali i u regionu i dijaspori. Za skoro četiri godine koliko postoji akcija „Novi dresovi za nove šampione“, „Mozzart“ je opremio više od 130 timova.

Tu je i akcija po kojoj su postali prepoznatljivi i kojom već godinama, zajedno sa najboljim košarkašima, obezbeđuju bolje uslove za bavljenje sportom, pre svega, mlađih naraštaja u Srbiji. Sa željom da obnove „Sto terena za jednu igru“, obukli su u potpuno novo ruho 85 košarkaških igrališta kako bi se sportski duh još više širio zemljom šampiona. Terene su otvarali oni po kojima su i nazvani: Dragan Kićanović, Dušan Ivković, Željko Obradović, Goran Grbović, Dejan Tomašević, Predrag Danilović, Žarko Paspalj, kao i oni mlađi ali jednako važni Novica Veličković, Nemanja Bjelica, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Dragan Milosavljević…

Priređivač igara na sreću, na bavljenje sportom i rekreacijom podstiče mlade i ulaganjem u univerzitetski sport. Kao sponzor studentske lige Beogradskog univerziteta, sačinjenoj od skoro 130 timova koji se takmiče u košarci, odbojci, rukometu i futsalu, „Mozzart“ je obezbedio sportsku opremu i podršku za učestvovanje na internacionalnim sportskim takmičenjima za više od 2.500 studenata. Od rektorke Ivanke Popović, „Mozzart“ je dobio zahvalnicu za veliki doprinos povratku sporta na fakultete.

„Mozzart“ i Ministarstvo odbrane potpisali su pre nekoliko godina važan ugovor o saradnji na osnovu kojeg je kompanija donirala 100.000 evra za razvoj sporta u vojsci, čime je praktično postala generalni pokrovitelj svih sportskih aktivnosti u našem sistemu odbrane.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: