Medijski partner – Radio REPORTER

UZBUNA

www.uzbuna.rs

Nikola Lončar nije više sportski direktor KK Partizan!

Nikola Lončar, dosadašnji sportski direktor KK Partizan, više neće obavljati tu funkciju, potvrdio je klub na zvaničnom sajtu.

“Nekadašnji prvotimac crno-belih i reprezentativac naše zemlje, od ovog petka se ne nalazi na čelu sportskog sektora kluba. Ovom prilikom, klub se Nikoli Lončaru zahvaljuje na svemu što je učinio sa pozicije sportskog direktora u proteklom periodu i želi mu puno sreće u nastavku karijere”, poručili su iz Humske.

Lončar je na mesto sportskog direktora imenovan u junu 2018. godine. Od tada, crno-beli su osvojili dva Kupa Radivoa Koraća i ABA Superkup.

Za vreme njegovog mandata na mestu trenera smenjivali su se Nenad Čanak, Andrea Trinkijeri, Vlado Šćepanović i na kraju, Saša Filipovski.

Igrač Partizana bio je u dva navrata, od 1989. do 1995. godine, kao i od 2005. do 2006. Po završetku karijere živeo je u Španiji i radio kao komentator, odakle je i došao u Partizan.

Usled igara koje nisu bile ove sezone na nivou kluba, često su mogle da se čuju kritike na rad sportskog sektora, pa je odlazak Nikole Lončara novi u nizu potresa u crno-belom taboru.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: