Medijski partner – Radio REPORTER

UZBUNA

www.uzbuna.rs

Saša Mirković oštro osudio pevače, pa stao na stranu publike: „Pevači su podržali prevaru, treba reći istinu!“

Kao bomba je na društvenim mrežama odjeknula vest da je dugo najavljivani muzički festival “BBD nights“, koji je trebalo da bude održan u periodu 13. februara do 19. marta u “Madlenianumu“, otkazan. Preko 50 izvođača bilo je angažovano na ovom projektu, a sada su se pevači oglasili na društvenim mrežama i otkrili da je glavni čovek festivala misteriozno nestao i da se nikome ne javlja na telefon, pa čak ni svojim bliskim saradnicima.

Bojan Vasković Lexington

– Nekoliko meseci unazad se najavljivao festival pod nazivom “BBD nights“ na kojem je trebalo da učestvuje preko 50 izvođača. Kako su se menjale epidemiološke mere, menjali su se i datumi za šta smo imali razumevanja, jer svi znamo kakva je situacija. Ipak, pre mesec dana je definitivno odlučeno da se festival ipak održi uz poštovanje svih mera. Potpisali amo ugovore, počele su najave i reklame za festival. Mi smo započeli sa probama, a ljudi su počeli da kupuju karte –

Povodom toga oglasio se i poznati estradni menadžer Saša Mirković, koji je inače menadžer Aci Lukasu i, stao u odbranu publike. Ono što je on imao da poruči se sigurno neće svideti pevačima, budući da za njih nije imao ni jednu lepu reč!

 – Nisu pevači prevareni, nego publika koju su ti isti pevači pozivali da kupi karte iako nisu znali ni sa kim rade, ni kakav je CV organizatora a ni da epidemiološki uslovi ne dozvoljavaju to. Treba reći istinu. Iako su znali da nije realno da se održi,pevači su podržali prevaru – zaključio je on.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: